Doorzoek site

Cree LED veranda opbouwspot Gomera | warmwit | set van 6, 8, 10 of 12 stuks

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
9 review(s)

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

€ 179,95

Klantenreviews

9 artikel(en)

per pagina
Perfecte verlichting Review by Perfect verlichting
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Samen met mijn buurman hebben we twee aansluitende overkappingen gemaakt. Dee is 12 meter lang 3 meter uitstekend. Natuurlijk gescheiden in twee stukken. We hebben 2 sets van 8 lampjes gekocht. Twee op elke balk.
Het geeft voldoende licht. ook storen we elkaar niet met dimmen en aan/uitzetten.
Onze tuinen grenzen achter aan een sloot grenzen met daarachter een weg en een voetpad.
Ons enig nadeel is dat mensen stoppen en staan te kijken en foto's nemen (:
Chapeau (Geplaatst op 05-01-2016)
Top produkt Review by Walther
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Set van 12 gebruikt voor onze overkapping.
De spotjes geven ruim voldoende licht, zien er strak uit en met de bijgeleverde afstandsbediening(en) is de dim functie goed te bedienen.
De bestelling en levering ging uitstekend, al met al een zeer tevreden klant! (Geplaatst op 03-07-2015)
LED opbouwspot op/in houten balk Review by AW
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Deze LED-spotjes besteld na telefonisch advies van één van de medewerkers. Spotjes +/- half verzonken in de houten balk geboord, kabel aan de bovenzijde weggewerkt. Super verlichting, absoluut niet kil of "blauw", mooie lichtspreiding vanaf dak veranda op de tafel (geen schaduwranden), zeer groot dimbereik van max. tot "gloeiende spijker".
Kortom voldoet volledig aan mijn verwachting, levensduur kan ik nog niet over oordelen, zijn pas een week in gebruik. (Geplaatst op 18-05-2015)
spots voor houten kap Review by larissa
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Wij hebben deze opbouw spots set van 10 besteld voor onze houten kap. Wij waren nog aan het twijfelen tussen spots of strips. uiteindelijk gekozen voor deze opbouwspots. het ziet er mooi uit en wij zijn tevreden. (Geplaatst op 17-03-2015)
goede service Review by Daisy Hawinkels
Algemene beoordeling
Algemene beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De spotjes zijn wat te klein voor onze grote veranda. We hadden deze spotjes geluk nog niet in onze overkapping geplaatst. De spotjes zijn inmiddels onderweg naar euroledshop voor retour. We hebben al nieuwe spotjes besteld. Dankjewel voor de uitstekende (Geplaatst op 14-09-2014)
Dankje Review by silvana
Algemene beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De inbouwspotjes zijn mooi. We zijn er tevreden mee. Dank (Geplaatst op 21-07-2014)
nice Review by rebecca
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Inbouwspots zijn van een enorme goed kwaliteit. Ze schijnen sterk. Een aanrader. (Geplaatst op 12-07-2014)
duimpje Review by Christian
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Zeer tevreden. Naar meerdere spotjes gekeken en onze keuze is toch gevallen op deze spotjes. Ze staan inmiddels heel mooi in onze veranda. Ook makkelijk te gebruiken met de meegeleverde afstandsbediening. (trouwens 1 reserve is ook over nagedacht) (Geplaatst op 05-05-2014)
cree overkapping spots Review by veerle
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Zeer sterke Cree overkapping spotjes. De spotjes zijn goed per afstandbieding te bedienen. Tevreden klant. (Geplaatst op 10-03-2014)

9 artikel(en)

per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Cree LED veranda opbouwspot Gomera | warmwit | set van 6, 8, 10 of 12 stuks

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding