Doorzoek site

Cree LED trapverlichting Bilbao | vierkant | warmwit | 1 watt

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
15 review(s)
  • Koop 5 stuks voor € 49,50 per stuk en bespaar 1%
  • Koop 10 stuks voor € 49,00 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 15 stuks voor € 48,50 per stuk en bespaar 3%

Beschikbaarheid: 1 - 2 werkdagen

€ 49,95

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Top! Review by Snel en klantvriendelijk
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Heldere website, mooie lampen, snelle levering.
En toen bleek dat we ipv 10 maar 7 traplampen nodig hadden, kon ik heel makkelijk de lampen retourzenden en het geld was binnen een paar dagen weer terug op onze rekening. Prima service! Ik zou de volgende keer weer bij hen kopen. (Geplaatst op 03-05-2016)
trap Review by Luca
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Wij zijn flink bezig geweest met de renoivatie van ons nieuwe huis. Daarbij wilde we net iets ander doen bij onze trap. Uiteindelijk gekozen voor een houten trap met trapverlichting. Het ziet er erg mooi uit. Wij zijn tevreden over de werkwijzen. (Geplaatst op 15-12-2015)
trapverlichting Review by Stan
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Wij zij erg blij met onze verlichting. Vond ze wel prijzig, maar uiteindelijk is het wel het geld waard. (Geplaatst op 18-06-2015)
betrouwbare shop Review by d. king
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
2e bestelling geplaatst hier en wederom netjes en snel afgehandeld!  (Geplaatst op 13-03-2015)
trapverlichting Review by ronnie
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
We hebben onze trap laten renoveren. Mooie eiken traprenovatie met deze trapverlichting. Het ziet er echt super mooi uit al zeg ik het zelf. Bedankt jongens. (Geplaatst op 05-02-2015)
tevreden Review by Alberto
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Als "Vlaming" ben ik verwonderd hoe onze buren het klaar krijgen om zo snel te kunnen leveren.  (Geplaatst op 01-02-2015)
erg blij met de spots Review by c.d.
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
3xbesteld en steeds snelle en correcte schokbestendige verpakking!! (Geplaatst op 18-01-2015)
goed advies Review by peters
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Meerdere keren telefonisch Prima te woord gestaan. Goed advies en snelle levering! Top. (Geplaatst op 24-11-2014)
inbouw Review by cyril knoben
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Heb deze led spotjes aangeschaft omdat een vriend zij dat ze erg goed waren. Ondertussen heb ik ze ook in huis en ik ben erg blij met ze. De led spotjes waren ook nog snel binnen gekomen. Tevreden. (Geplaatst op 10-09-2014)
Trapspotjes Review by maxiem
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
We hebben deze trapspots in onze trappengang geplaatst. De combinatie eiken trap en trapspots is echt super. We zijn er erg blij mee. (Geplaatst op 27-08-2014)

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Cree LED trapverlichting Bilbao | vierkant | warmwit | 1 watt

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding