Doorzoek site

Cree LED inbouwspot Valencia bas | warmwit | set van 4, 6, 8, 10 of 12 stuks

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
13 review(s)

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

€ 124,95

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Goede levering mooi product Review by Rob
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Geeft ondanks het lage wattage ruim voldoende licht. Goed dimbaar. Lampjes zijn in serie geschakeld dus bedenk goed hoeveel lampjes je nodi hebt. Wanneer je meer lampjes hebt dan je uiteindelijk aansluit moet je doorlussen in het verdeeldoosje. (Geplaatst op 28-06-2016)
Mooi Review by Sten
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De inbouwspot Malaga is erg makkelijk te installeren, hij geeft een mooi licht af en je kunt hem ook goed dimmen. (Geplaatst op 09-01-2016)
Mooie leds Review by Richard
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Een setje van 4 gekocht voor een overstek van 8 meter. Mooi helder en voldoende licht door deze kleine spots! (Geplaatst op 08-11-2015)
Spotjes t.b.v overkappingen. Review by VVDO
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Wij zijn zeer tevreden over de cree-led spots.
Een positieve verandering is absoluut dat de spots nu doormiddel van een stekker aan de bedrading worden gekoppeld en niet meer zoals voorheen 1 geheel.
Onze klanten zijn dan ook altijd positief na plaatsing van de spots.

(Geplaatst op 19-08-2015)
Super Review by Brian
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Super verlichting en service, hadden wat probleempjes met de lampjes, maar zijn super geholpen en het resultaat is geweldig.
Heel erg bij met de verlichting echt een aanrader. (Geplaatst op 22-06-2015)
Cree LED inbouwspots Malaga Review by Henry
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
2 sets van elk 8 lampen besteld. Snel geleverd, prima terugkoppeling via mail. De lampen zijn mooi, klein en hebben prachtig dimbaar licht. Prima keus. (Geplaatst op 09-05-2015)
Duur maar dan heb je ook wat Review by Koen
Algemene beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De led lichten zijn goed werkende lichten. Verder zijn aan de dure kant maar je krijg wel wat voor je geld. Tevreden. (Geplaatst op 10-10-2014)
Review 10 stuks led inbouwspots Review by Mevrouw en meneer Steeghs
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Wat rond gekeken op de site en onze keus was gevallen op deze Malaga led inbouwspotjes van 10 stuks. De set van 10 stuks waren blijkbaar niet op voorraad dus we moesten uiteindelijk 7 werkdagen wachten. Heel erg jammer omdat wij aan het verbouwen waren en alles moest op tijd binnen zijn. Ze zijn er inmiddels wel al ingebouwd. (Geplaatst op 09-09-2014)
veranda led spots Review by Fred van Mierlo
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Mooie veranda LED spots besteld na deskundig advies en het resultaat is super geworden. Gewoon mooi warm licht en perfect dimbaar. Onze volgende aankoop is zeker weer bij jullie. (Geplaatst op 02-09-2014)
Eerste keer led Review by anouk
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Het led licht is zo mooi. Ik heb nog nooit led licht gehad. Maar ik ben verkocht. (Geplaatst op 10-08-2014)

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Cree LED inbouwspot Valencia bas | warmwit | set van 4, 6, 8, 10 of 12 stuks

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding