Doorzoek site

Cree LED grondspot | warmwit | 3 watt | rond

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
14 review(s)

Beschikbaarheid: 1 - 2 werkdagen

€ 34,95

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Vervanging van 8 spots Review by Hank
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Ruim 2 jaar geleden 8 grondspots gekocht voor in de tuin. Echter sprong pasgeleden de aardlek eruit. Het bleek dat er vocht in de spot kon komen door een fabricagefout. Ik ben door Joey van Euroledshop zeer goed geholpen en heb alle spot vergoed gekregen. En ook een aantal kabelverbinders. Topservice!! En alles snel geregeld. (Geplaatst op 22-07-2019)
warm wit licht Review by ruud
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
hallo, ben zeer tevreden over de goede service en de spots die geleverd zijn , top bedrijf , voor iedereen aan te raden!! (Geplaatst op 30-04-2018)
goede service Review by Familie Beerens
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
We waren nog aan het twijfelen welke spot we gingen bestellen, maar door goed advies hebben we besloten om deze spot voor onze oprit te bestellen. De volgende dag had ik ze in huis. Zeer goede service (Geplaatst op 06-08-2015)
Tevreden over de grondspot Review by Aichhorn
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Ook wij zijn zeer te spreken over dit artikel. Degelijke kwaliteit en de lichtopbrengst is zeer goed. (Geplaatst op 16-03-2015)
top product Review by Karin en Mark
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Een degelijke spot met goede lichtopbrengst. Wij hebben de oprit hiermee verlicht. (Geplaatst op 10-03-2015)
Snel Review by piet lauwen
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Bestelling gedaan van buitenspots. Snel geleverd. Super service. Spotjes geven trouwens zeer mooi licht. (Geplaatst op 01-03-2015)
super Review by jan
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Heb 14 van deze grondspots in mijn oprit ingewerkt het resultaat is super. Heb ook led spots erbij genomen deze geven zeer mooi warm wit licht. 1 ledspot was defect . na een mailtje had ik binnen de twee dagen een nieuwe. uitstekende service. (Geplaatst op 25-02-2015)
tevreden over de grondspots Review by Corina
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Unieke simpele grondspots. Precies wat ik zocht. Uitermate tevreden. (Geplaatst op 09-09-2014)
Uitstekende service jammer van de kleur. Review by Mina
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Voor onze oprit deze grondspotjes bestelt. Ze kwamen binnen 2 dagen binnen dus dat was goed. Maar de kleur kwam niet overeen met de kleur op de foto naar mijn mening. Op de foto zagen ze er bruinachtig uit, maar in het echt gewoon een zilveren kleur.. Echt een tegenvaller dus. Uiteindelijk de klantenservice gebeld en ik kon de grondspotjes retourneren kreeg mijn geld meteen teruggestort.
Heel erg jammer want de service was uitstekend.
(Geplaatst op 09-09-2014)
grondspotjes led Review by Mirande
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Voordat ik bestelde eerst per mail vragen gesteld. Hier kreeg ik snel antwoord op. Ook gevraagd of product op een bepaalde dag geleverd kon worden ivm werktijden. Was geen enkel probleem, keurig op afgesproken dag bezorgd. Product zelf voldoet aan onze wensen. (Geplaatst op 02-09-2014)

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Cree LED grondspot | warmwit | 3 watt | rond

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding