Doorzoek site

Bridgelux LED inbouwspot | warmwit | 3 watt | dimbaar | kantelbaar

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
43 review(s)
  • Koop 5 stuks voor € 17,50 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 10 stuks voor € 17,25 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 15 stuks voor € 17,00 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 20 stuks voor € 16,75 per stuk en bespaar 7%

Beschikbaarheid: 1 - 2 werkdagen

€ 17,95

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hele goede service Review by Marieke L.
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
We zijn zeer tevreden over de goede en snelle service. De bestelling van de spotjes verliep heel soepel en we hadden ze heel snel binnen. Helaas hadden wij een aantal spots met een fabricagefout ertussen zitten, die na enkele weken niks meer deden. Dit gemeld bij Euroledshop en we mochten alle spotjes, inclusief de spotjes die het wel nog goed deden, gratis retour zenden. Nadat de spotjes door hun ontvangen waren hebben ze meteen kosteloos nieuwe spots aan ons opgestuurd. Deze doen het gelukkig naar volle tevredenheid. Daarom een dikke 10 voor de goede service. Wij zullen hier zeker weer bestellen. (Geplaatst op 12-09-2018)
Badkamer Review by Bekema
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
In april 2018 4 spots gekocht. In begin mei 2018 geïnstalleerd. Midden juni begon 1 lampje te knipperen en al snel volgde de 2de naar paar dagen knipperen deden ze helemal niets meer. Gebeld met euroledshop en uitgelegd wat de situatie was. Ze gaven eerlijk toe een slechte zending te hebben gehad en daar kon dit mee te maken hebben. Op het moment van bellen hadden ze geen nieuwen op voorraad. De oplossing van hun kant was. Zodra ze spots er weer waren zou ik worden gebelt en kregen wij een retour formulier zodat ik alle 4de lampjes terug kon sturen zodat we 4 nieuwen konden krijgen. Zo gezegt zo gedaan. Super oplossing en nu zijn we nog steeds erg blij met de spots. Super service en kwaliteit. (Geplaatst op 04-09-2018)
wat een service ! Review by wim de jong
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
wat een service. omdat ik niet precies wist wat ik nodig had voor mijn inbouwspots met ze gebeld.
de uitleg was heel duidelijk en ze belde zelfs terug om te melden dat ik minder nodig had dan gedacht.
de spots moeten nog komen maar van de service werd ik al blij.
klasse ! (Geplaatst op 13-02-2018)
douch spotjes Review by Archie
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
prachtige zuinige en toch genoeg licht gevend , kortom superkoop (Geplaatst op 10-07-2016)
Spotjes in de toog Review by Arjen
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Twee spotjes besteld voor in de toog. Snelle levering, bleek met 1 spotje iets mis te zijn met de lens en gaf daardoor ook wat ander licht.
Retourprocedure gevolgd en 2 werkdagen later een nieuw spotje in huis. Super service!!
Leuke spotjes voor een leuke prijs, werken prima in combinatie met een dimmer. Mooie compacte inbouwdiepte, 2 cm ruimte is al voldoende. (Geplaatst op 06-07-2016)
Mooi! Review by Ruud
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
9 ledspots aangekocht voor de badkamer. Snellle levering.Zijn reeds geplaatst,en alles viel binnen de verwachting. Ook de lichtsterkte. (Geplaatst op 20-06-2016)
Inbouw led spots Review by A.
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelle levering, had alleen meer licht verwacht. Mooie afwerking, wel een aanrader. (Geplaatst op 13-06-2016)
badkamerspotjes Review by freddy
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
prachtige zuinige en toch genoeg licht gevend , kortom superkoop (Geplaatst op 05-05-2016)
bridgerubriek-led-inbouwspots Review by bridgerubriek-led-inbouwspots
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Schitterende led-inbouwspot.
Eenvoudige aansluiting, mooi warm licht.
Zeer snelle levering.
Top. Straks wederom 10 bestellen voor andree woonruimte. (Geplaatst op 07-04-2016)
Badkamerspotjes Review by Bernard
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Hoewel de levering wat trager was dan voorgespiegeld op de site, voldoen deze mini spotjes uitstekend. Ze geven ruim voldoende licht en door hun kantelbaarheid goed af te stellen. Prima. (Geplaatst op 08-03-2016)

Artikelen 1 tot 10 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Bridgelux LED inbouwspot | warmwit | 3 watt | dimbaar | kantelbaar

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding